ТУ Rock Fest 2012

Offtopic спрямо основните неща, за които пиша в блога си. Искам да отбележа, че вчера (06.10.2012) се проведе ТУ Rock Fest 2012. Събитието беше организирано от Технически Университет Варна, който съм завършил. Този фестивал е първият, от поредицата, която ръководството на университета обещаха да организират ежегодно в началото на учебната година.

Според личното ми и скромно мнение организацията беше на ниво доста по-високо от очакваното. Аз самият рядко очаквам от ТУ Варна добро представяне, но този път ме изненадаха много приятно. Времето беше добре разчетено, имаше строг ред, който се спазваше, беше помислено за всичко – и за самата сцена, и за големи екрани от двете ѝ страни, на които се прожектираше случващото се за хора, които са на по-далечно разстояние и нямат възможност да виждат добре. Беше помислено и за хранителни продукти и напитки, тъй като цялостната продължителност беше общо 6 часа.

Качил съм малко снимки от фестивала във Facebook. Основно са от представлението на Б.Т.Р., тъй като съм пристрастен към тяхната музика.

Горещо препоръчвам на тези, които са от Варна, догодина да посетят евентуалното второ издание на фестивала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.