Меню

Други

Влез Излез

Google Chrome разширение за изтегляне на субтитри от Vbox7

Редакция от 15.05.2016

Днес обнових последната версия на extension-а в Chrome Web Store-а: Изтегли Vbox7 Субтитри. Инсталирайте го от там, тъй като версията описана по-долу е стара и не работи с последния дизайн на Vbox7.


По-рано тази седмица направих едно малко приложение за изтегляне на субтитрите от клип във Vbox7, при въвеждане единствено на URL към страницата с клипа. Поради технически затруднения обаче, приложението не работеше както се очакваше, затова го свалих. За постигане на цулта направих едно малко Google Chrome разширение за Изтегляне на Vbox7 Субтитри, което работи локално, при преглеждане на видео.

За момента разширението може да се изтегли само от сайта, а го няма в

Chrome Web Store, тъй като за първоначална регистрация на разработчици има такса от $5, която мисля да заплатя някой друг път, а не сега. По тази причина, приложението не може да бъде инсталирано, единствено отваряйки връзката, дадена малко по-рано, а файлът трябва първо да бъде изтеглен.

След това трябва да отворите настройките на разширенията (можете да го направите, като в нов таб заредите chrome://extensions/).

След това с обикновено влачене на изтегления VBox7 Subs.crx файл, трябва да го „пуснете“ при останалите разширения, за да бъде инсталиран.

Ръчно инсталиране на разширения в Google Chrome

Начинът, по който приложението работи, е че просто добавя линк за изтегляне на субтитрите, конвертирани в .SRT формат, като този линк се намира при бутоните под видеото.

Google Chrome Разширение - Изтегли Vbox7 Субтитри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax