Google Chrome разширение за изтегляне на субтитри от Vbox7

Редакция от 15.05.2016

Днес обнових последната версия на extension-а в Chrome Web Store-а: Изтегли Vbox7 Субтитри. Инсталирайте го от там, тъй като версията описана по-долу е стара и не работи с последния дизайн на Vbox7.


По-рано тази седмица направих едно малко приложение за изтегляне на субтитрите от клип във Vbox7. Можете да го направите с въвеждане на URL към страницата с клипа. Поради технически затруднения обаче, приложението не работеше както се очакваше. Затова го свалих. За постигане на целта направих едно малко Google Chrome разширение за Изтегляне на Vbox7 Субтитри. То работи локално при преглеждане на видео.

За момента разширението може да се изтегли само от сайта, а го няма в Chrome Web Store, тъй като за първоначална регистрация на разработчици има такса от $5. По тази причина, приложението не може да бъде инсталирано, единствено отваряйки връзката, дадена малко по-рано, а файлът трябва първо да бъде изтеглен.

След това трябва да отворите настройките на разширенията (можете да го направите, като в нов таб заредите chrome://extensions/).

С влачене на изтегления VBox7 Subs.crx файл, трябва да го “пуснете” при останалите разширения, за да бъде инсталиран.

Ръчно инсталиране на разширения в Google Chrome

Начинът, по който приложението работи, е че просто добавя линк за изтегляне на субтитрите, конвертирани в .SRT формат, като този линк се намира при бутоните под видеото.

Google Chrome Разширение - Изтегли Vbox7 Субтитри

2 Отговори на “Google Chrome разширение за изтегляне на субтитри от Vbox7”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.